Startupy
TOOOOOOO IDĹš SPAÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!
ratunkuuuuuuuuu!!!!!!!!! od kilku dni czekam na potwierdzenie konta na naszej klasie i nie mogę się doczekać co jest grane????? chociarz jestem sześcioletnim użytkownikiem błagam pooomocy!!!!1
Ja mam taki problem żę znam login tylko nie znam hasła, więc wziełam ,,Zapomniałem hasła ?" i tam trzebabyło wpisać e mail i datę urodzenia i data urodzenia nie chce mi wogule wejść a e-mail weszedł. Błagam pomóżcie !!!
NASZA KLASA NIEMOGE ZALOGOWAC HASĹA WIELKA POMYĹKA
hej mam problemik.chciałam się zalogowac na naszej klasie ale bez przerwy wyskakuje,ze mam wprowadzic hasło prawidłowe jakiś bez sens-mam hasło i e mail a wyświetlają mi sie jakieś bzdury? POMOCY, danpa@wp.pl
plis pomóżcie mi... nie wiem gdzie jest katalog spam oraz nie dochodzi mi link aktywacyjny nk... bardzo proszę o pomoc... to mój numer gg 8212600
Jak rejestrować Nasza klasa? I gdzie jest katalog spam ?
Czesc mam taki problem zapomniałam hasła na n k login pamietam,ale maila tez czy mozna cos z tym zrobic jakos to złamac,pomóz
cie moje gg 13176746
lidka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> lidkalidka----------------------------------------
> ---------------
> > czy ktoś iwe czy można przywrócić konto na
> > naszej klasie a jak tak to niech posze na
> > Gadu-gadu 11145040 Proszę o pomoc
jak sprawdzić maila w katalogu spam? nie moge aktywowac konta
monisia2707 Napisał(a):
> jak przywrócić skasowane wiadomości na naszej
> klasie???to bardzo ważne proszę o pomoc
czesc i jak juz wiesz jak odzyskać skasowane wiadomości, jak wiesz to sie podziel. dzieki slawekklapy@wp.pl
Niewiem o co kamn o dwóch dni próbóje się zalogować na nk i niC............ BOŻE POMĂŻCIE JA MUSZÄ TAM WEJĹÄ
mam problemy zzalogowaniem niewiem gdzie znalesckatalog spam
mam problem zzalogowaniem gdzie mam szukać katalogu spam
czekam jużdrugi dzen na poczcie na hasło do zalogowania na naszej klasie i nic co ztym jest grane
NIEWIEM JAK MAM UTWORZYÄ WĹASNEGO E-mail
> Witam.Od likwidacji wirusa "konia trojana" mam problem z zalogowaniem się na naszej klasie,po wpisaniu loginu i hasła otrzymuję powiadomienie o błędzie.Wykorzystałam wszystkie możliwości i nic z tego.Co robić POMOCY
>>
loki Napisał(a):
> Ja mam pytanko. Wypełniam całe te brednie typu
> login hasło itd. a potem mi pisze o aktywacji i
> katalogu spam. ale jak to
> zrobić?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu nie mogę się zarejstrować na naszej klasie dlatego ze nie ch ce przyjsc e-mail z linkiem aktywacyjnym jestem bardzo zła moze wiesz jak moge to zrobić mam dopiero 10 lat
nie moge sie zalogowac na naszą klase próbowałam kilanascie razy i bez skutku
Nie moge wejsc w zaden sposob na nasza klase, co jest?
halmasto Napisał(a):
> pomimo, że posiadam login, hasło nie mogę się
> zalogować . otrzymuję odpowiedx błędne hasło
> lub login, co nie jest prawdą , co mam zrobić?
nie moge zarejstrowac sie do moja klasa
mam konto meilowe a nie mogę zalogowac sie na naszej klasie
komentarzezwiń
- Naprawdę fajna strona. Wreszcie mogę poznać cenę taxi przed zamówieniem11 godzin temu w tanietaxi.pl
- polecam i dziękuję, wreszcie coś ciekawego, troszkę z innej beczki, ale z pe...07-09-2010 14:47 w Grupowo.info - Agregator ofert zakupów grupowych
- Od tygodnia nie mogę się zalogować na nk. Tylko wyświetla się biała stro...07-09-2010 13:06 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:11 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:01 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- Jeśli ktoś w ogóle nie płaci za usługi telekomunikacyjne to jego sprawa, je...06-09-2010 11:02 w TeleKrowa
- CZEGO WYŚWIETLA MI SIĘ BIAŁA STRONA JAK CHCĘ ZALOGOWAĆ?06-09-2010 06:30 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
Tagi
O serwisie
Serwis startups.pl to unikatowe źródło wiedzy o nowych projektach w internecie. Każdy twórca może bezpłatnie zaprezentować swój projekt, omówić jego funkcje czy uzyskać opinie użytkowników. Naszym celem jest również umożliwienie twórcom serwisów, komunikacji z przyszłymi współpracownikami, potencjalnym inwestorem lub nabywcą.
copyright © by startups.pl