Startupy
nie umiem odzyskac hasła na podany E-mail
mam problem z zalogowaniem sie na nasza klasie mam swoj loging i haslo ale nie moge sie zalogowac wystepuje caly czas "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło"co mam zrobic pomóżcie
mam problem z zalogowaniem sie na naszej klasie. nie moze byc jakos prosciej
heh wasze problemy z logowaniem ze was cały czas wraca nie są prawdopodobnie związane ze stroną tylko z kompem coś jest nie tak niedawno zalogowałam sie u kumpla bez problemu weszło na szkolnych tez wszendzie tylko nie w domu musicie zrobić coś z kompem kiedyś też sie nie mogłam zalogować i zepsułam komputer dosłownie musiałam go przeprogramywąc i mi sie wszystko skasowało dosłownie wszystko ale za to mogłam sie zalogować ale tera znowu nie moge i robie błedne koło ;( radze wam na siłe sie nie logujcie bo sobie kompy popsujecie. ja sie wkurzyłam i zalogowałam m.in. na JakLeci.pl i na fotke prawie to samo co nk działa brardzo podobnie polecam ;D
Mam nadzieje, że sobie jakoś poradzimy. Jak ktoś rozwiązał już ten problem to proszę w imieniu wszystkich o wskazówki co z "tym" zrobić. :*
Anetka
Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy ktoś iwe czy można przywrócić konto na
> naszej klasie a jak tak to niech posze na
> Gadu-gadu 10382356. Proszę o pomoc
jak przywrócić skasowane wiadomości na naszej klasie???to bardzo ważne proszę o pomoc
przez spam nie mam aktywowanego linku co robić
czy da sie odzyskac usuniete konto na naszej klasie?
ja zalogowalam moją mame na nasza klasa a teraz nie pamiętam e-maila ani loginu! pomóżcie pliss jeśli wiecie jak to rozwiązać to piszcie na e-mail: alicjawesola@wp.pl
mam problem z zapamietaniem mojego loginu i chasla na nk czy kos morze mi pomoc bo setki razy klkalem na zapamietaj mnie i nic
witam:* Widzę ,że kurcze problem z logowaniem na n-k stal się plagą:/ Ja już tak ma od 3 dni,ale to tylko na moim kompie, u kolegi się logowaniem i było ok, Kurde no pomocy najlepiej piszcie na gg 9949000 z góry dziękuję
caly czas na naszej klasie wyskakuje mi ze mam wejsc do katalogu SPAM co robic?
Mam problem z logowaniem się na NK ciagle wyskakuja mi rubryki do ponownego logowania się w pracy loguje sie bez problemu.Proszę o pomoc dziękuję pozdrawiam
JUZ OD TYGODNIA NIE MOGE WEJSC NA NASZA KLASE NAWET STRONA MI SIE NIE LADUJE, JUZ NAWET MYSLEM ZE COS Z KOMPEM ALE NA INNE STRONY WCHODZE BEZ PROBLEMU TYLKO NA N-K NIE MOGE
((
widzę ze nie tylko ja mam problemy z logowaniem do nk...
a już chciałam wyrzucić komputer przez okno ;D
pozdrawiam
ha ! a ja wiem ja to naprawić ale nie powiem hahayha ja juz moge wchodzic bez problemu na nk hahaha !!! 
hej gdy loguje sie na naszej klasie i chcem wejść na mój profil to wyskakuje mi jakiś bład i zamyka sie stronka. pomóżcie co to może być czy nie mam czegoś ściągnięteg?? piszcie na mój nr gg.13035083 czekam
Nie moge wejsc na strone naza klasa. kiedy wpisuje login i haslo to wyskakuje mi ze podstrona jest chwilowo niedostepna i ze mam sprobowac pozniej w jest jakis nr na koncu. Czy moja strona jeszcze istnieje? POMOZCIE
JAk to jest że jest ograniczenie w dodawaniu zdjęć na nk do 0.6mb a inni maja po 1,6 mb, jak tak można zrobić
SzlachtaKonrad3 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> OD KILKU DNI PRUBUJE SIE ZALOGOWAC NK INADAL NIC
> MAM JUZ DWA KONTA A NADAL NIE MOZNA SIE LOGOWAC
> WISZE CIAGLE W SPAM HOC Z NERWĂW JEDNO SKASOWALEM
> JAK SIE MAM WKONCU DOSTAC DO NK MAM ZNAJOMYCH SA
> ZADOWOLENI A MNIE POPROSTU TRAFIA OCZEKUJE
> POMOCY........
jak się kurwa nie da zrobić musi się dać
jak sie zalogowac caly czs wyskakuje mi zle haslo maila lub haslo a wpisuje wszystko poprawnie
CZESC PRZED CHWILA CHCIAĹAM ZALOGOWAC SIE NA NASZEJKLASIE ALE NIC NIE PASUJE ANI HASĹO ANI E-MAIL POMOZCIE MI PROSZE TO MOJE GG 11691672
komentarzezwiń
- Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi opowiadaniami na: http://krzesl...5 godzin temu w Dodaj wpis | dodaj Bloga | reklama bloga | najlepsze blogi |
- You should be sure which this time about we have been starting to have this work...14 godzin temu w Twoje 9 miesięcy
- Udostepnie miejsce na reklamę w miejscowosci Ruda Kozielska, na glownej drodze,...17-06-2013 12:23 w Miejsce na reklamę - virtual Billboards
- Jeste li u potrebi za kredit? nudimo kredit usluge razliÄitih vrs...17-06-2013 10:26 w Kokos.pl - pożyczki bezpośrednie - finansowy raj
- war einer der sechs Kirchenbeamten in .16-06-2013 12:12 w SPRZEDAM STARTUP
- . mit grösserem Rechte das Prädikat,16-06-2013 12:09 w SPRZEDAM STARTUP
- Good article is valuable, you can write such a good article is really bad. You s...15-06-2013 08:09 w Twoje 9 miesięcy
Tagi
O serwisie
Serwis startups.pl to unikatowe źródło wiedzy o nowych projektach w internecie. Każdy twórca może bezpłatnie zaprezentować swój projekt, omówić jego funkcje czy uzyskać opinie użytkowników. Naszym celem jest również umożliwienie twórcom serwisów, komunikacji z przyszłymi współpracownikami, potencjalnym inwestorem lub nabywcą.
copyright © by startups.pl