Startupy
K.R. Napisał(a):
> Zapomniałam login do naszej klasy, co mam robić? jezeli wiecie to dajcie znac to moj e-mail justys389@wp.pl.
K.R. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zapomniałam login do naszej klasy, co mam robić?
hmmm kurde ja też tak mam wogule nie moge sie zalogować a mam 2 konta i nic wkurza mnie to bo ja też pisałam do nk ale lipa !!!!
zapomnialam swoj nr login do misia a mam nowy komputer
co zapomniałaś jakiego misia ? co ?????!!
mam problem nie moge sie zalogowac na nasza klasa. Pomozcie.
jeżeli nie możesz zalogować sie , wpisz w miejsce logonu swój e mail
K.R. Napisał(a):
> Zapomniałem login do naszej klasy, co mam robić?
co mam zrobic jak zapomnilam od taty loginu ino haslo znam albo jak wykasowac stare konto ?
Od paru dni mam problem z zalogowaniem się na nn . Czy wiecie co jest grane?
Ja od tygodnia nie mogę sie zalogowac na N-K... wpisuje swój własny login i hasło i daje ok... i nic! cały czas prosi mnie o to samo ale nie pisze ze błędne hasło ani login tylko poprostu niechce sie zalogowac moj tata tez nie moze a mamy ten sam komputer.... czy ktos mógł by mi pomuc???? prosze!!
Jak przywrócić usunięte wiadomości z N-K pomóżcie
Słuchajcie ale numer. Do was normalnie teraz wszedłem, a jak chcę wejść na naszą-klasę to mi wyskakuje mniej wiecej taki napis jak ten: "trwa weryfikacja danych do godziny 5:30" zwykle to się działo gdzieś koło godziny 04:00 rano, a dziś już o 01:55 i też do 05:30. Jak wiecie o co chodzi to podsuńcie mi jakąś myśl bo się nudzę w pracy. Dobre jest też to że se piszę z kimś i to wyskakuje jak Filip z konopi i nic już nie mogę poradzić na to cuś, a ponownie juz nie moge wejść, dopiero po 05:30. Jak cosik wiecie to napiszcie bo to trochę denerwuje. Chyba że ktoś to specjalnie włączył, jesli jest to mozliwe?, to wtedy może bedziecie mogli mi pomuc to wyłączyć bo kąpletnie nie wiem o co kaman.
chce sie ponownie zapisac na naszej klasie,bylam juz zapisana i usunelam konto,a teraz jak chce sie zalogowac wyskakuje mi napis za podobny adres email juz istnieje co robic
Ja od tygodnia nie mogę sie zalogowac na N-K... wpisuje swój własny login i hasło i daje ok... i nic! cały czas prosi mnie o to samo ale nie pisze ze błędne hasło ani login tylko poprostu niechce sie zalogowac moj tata tez nie moze a mamy ten sam komputer.... czy ktos mógł by mi pomuc???? prosze!!
NIE MOGE ZALOGOWAC MOJEJ SIOSTRY!!!! TO MNIE BAAARDZO WKURZA!!! I TO BAARDZO!!!
OD RANA NIE MOGÄ WEJĹÄ NA NASZÄ KLASÄ WPISUJE HASĹO I LOGIN I POJAWIA SIÄ BĹÄD ŻE COĹ JEST ĹšLE NIECH MI KTOĹ POMOŻE
siema ja mam taki porblem ze jak wloncze NK to jestem do razu zalogowany a jak dam wyloguj tylko odświeza mi strone wiec o mam zrobic ? pisac jak wiecie
OD KILKU DNI NIE MOGE SIE ZALOGOWAC W NASZEJ KLASIE WYCHODZI MI CALY CZAS ZE MAM PRZEJSC DO KATALOGU SPAM I TAK CALY CZAS JAK MAM SIE W KONCU ZALOGOWAC
ja mam to samo , wpisuje login i haslo, a pojawia sie info ze sa bledne, paranoja, ktos wie o co chodzi?
MÄCE SIE Z ZALOGOWANIEM NA NK WYSKAKUJE MI ZE BĹÄDNE HASĹOCO JEST NIE MOZLIWE JESLI KOMUS SIE UDALO PROSZE O KONTAKT NA EMAIL..ANIAS09@WP.PL DZIEKI
K.R. Napisał(a):
> Zapomniałem login do naszej klasy, co mam robić?
usunolem moje konto na naszej klasie czy jest sposub aby to cofnac pomocy
usunolem moje konto na naszej klasie czy jest sposub aby to cofnac pomocy !!!!!!!!!!
Witam. Od początku na naszej-klasie mam to samo hasło i ten sam login. Od dwóch dni nie mogę sie zalogować, bo wyskakuje mi powiadomienie o błędnym loginie lub haśle ;(. Próbowałam też opcji zapomniałem hasła ale i tak nic bo sie wyświetla komunikat: zły login/e-mail lub data urodzenia. Jak to możliwe, skoro od początku mam ten sam login, to samo hasło i tego samego maila ;(??? Co mam zrobić??? Proszę o pomoc i jak najszybszą odpowiedĹş, bo jestem przyzwyczajona, że n-k sprawdzam codziennie(takie uzależnienie), a z resztą i tak chce wiedzieć co się dzieje na n-k!!!
lidkalidka-------------------------------------------------------
> czy ktoś iwe czy można przywrócić konto na
> naszej klasie a jak tak to niech posze na
> Gadu-gadu 11145040 Proszę o pomoc
Kto wie jak jak z innego profilu można usunąć nasze konto z n-k. Musze je usunąć, bo mam dość tego, że nie przyjmuje mi hasła. Czy moderator mojej klasy może je usunąć? Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
P.S. Piszcie jak to można zrobić na forum lub na maila: emilka12-14@o2.pl lub na gg:
12083773
czesc ukryty ja mam to samo i nie wiem co zrobic
jak sobie poradziles z tym problemem to napisz to moje gg 6887269
komentarzezwiń
- Naprawdę fajna strona. Wreszcie mogę poznać cenę taxi przed zamówieniem21 godzin temu w tanietaxi.pl
- polecam i dziękuję, wreszcie coś ciekawego, troszkę z innej beczki, ale z pe...07-09-2010 14:47 w Grupowo.info - Agregator ofert zakupów grupowych
- Od tygodnia nie mogę się zalogować na nk. Tylko wyświetla się biała stro...07-09-2010 13:06 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:11 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:01 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- Jeśli ktoś w ogóle nie płaci za usługi telekomunikacyjne to jego sprawa, je...06-09-2010 11:02 w TeleKrowa
- CZEGO WYŚWIETLA MI SIĘ BIAŁA STRONA JAK CHCĘ ZALOGOWAĆ?06-09-2010 06:30 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
Tagi
O serwisie
Serwis startups.pl to unikatowe źródło wiedzy o nowych projektach w internecie. Każdy twórca może bezpłatnie zaprezentować swój projekt, omówić jego funkcje czy uzyskać opinie użytkowników. Naszym celem jest również umożliwienie twórcom serwisów, komunikacji z przyszłymi współpracownikami, potencjalnym inwestorem lub nabywcą.
copyright © by startups.pl