Startupy
Spróbujcie wejść na nk przez bramki proxy!Polecam!
Ja mam taki sam problem z naszą klasą jak bibuleczka
Wyskakuje mi błąd Network Error (tcp_error) i nie mogę wejść nawet na stronę naszej klasy...
Czy ktoś może mi pomóc jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za pomoc! Mam ten problem od jakiegoś tygodnia.
Podaj mi swoj nr.gg spróbuje ci pomoc!Ja nk juz mam!
yupi 
moja mama jest zalogowana a ja nie moge zalogować sie na nasza klasa!!
hejka. Mam taki problem. Od kilku dni nie mogę otworzyć stronki nasza-klasa. Wyskakuje mi coś takiego. Forbidden 403
You don't have permission to access /index.php/ on this server.
Rozmawiałem z administratorem sieci, powiedział, że nic nie zostało przez nich zablokowane. Nie wiem co mam robić. Pomóżcie
bibuleczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spróbujcie wejść na nk przez bramki
> proxy!Polecam!
bez tej bramki wcale mi się strona nie chce otworzyć, a z tą bramką strona już się otwiera ale nie mogę się zalogować
co jest?? Potrzebuję pomocy.
naatkam@wp.pl Napisał(a):
>
> bez tej bramki wcale mi się strona nie chce
> otworzyć, a z tą bramką strona już się
> otwiera ale nie mogę się zalogować
co jest??
> Potrzebuję pomocy.
No tutaj to ja już nie pomogę bo mi normalnie się loguje jak wchodze przez bramki proxy!Popytaj na forach-są ludzie którzy wiedzą więcej-napewno więcej niż np.ja 
ja tez mam ten sam problem..ktos mi konto usunąl..
nie wiem jakim cudem i czy w ogole mozna je przywrocic..
nie mam problemow z zalogowaniem sie, ale chce utworzyc nowa szkole i wyskakuje mi ich blad -
Nie znaleziono strony (404)
Strona o adresie /country/42/217/1/2914/add nie istnieje.
Adres może być nieprawidłowy, mogła też zostać usunięta.
Jeśli trafiłeś tu linkiem z naszej strony, prosimy o kontakt
I co wtedy?
mirka Napisał(a):
> nie mam problemow z zalogowaniem sie, ale chce
> utworzyc nowa szkole i wyskakuje mi ich blad -
> Nie znaleziono strony (404)
> Strona o adresie /country/42/217/1/2914/add nie
> istnieje.
>
> Adres może być nieprawidłowy, mogła też
> zostać usunięta.
>
> Jeśli trafiłeś tu linkiem z naszej strony,
> prosimy o kontakt
>
> I co wtedy?
próbuj aż się uda-ja też tak miałam ale jak chciałam wysłać wiadomość!Taki sam miałam komunikat ale próbowałam aż mi się udało!
powodzenia
nie moge wejsc na swoja stronke z e-mail,jest na stop zle haslo nie kapuje,napewno jest za duzo urzytkownikow,na pewno..................
wpisuje login na nasza klasa a tu pisze że napisałem złe hasło a hasło jest dobre na 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000% jeśli wiecie co sie stało piszcie pod e-mail smolik98@wp.pl lub na gg numer to 9881197
Pomóżcie
whhhhhhhhyyyyyyyyyyyy? od poru godz. nie moge sie zalogowac
zzzzzzzzzzrrruuubcciiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee cos z tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please
(((((((((((((((((((
Do du** z Nk... mogliby chociaz napisac co sie dzieje a nie... na pb chociaz sa info ze jest modernizacja a tu? co sie dzieje... juz mnie to denerwuje... :/
witam jak znalazłas odpowiedz na przywrócenie konta to prosze o pomoc mam podobny problem pozdrawiam Rafał
zaraz mnie szlak trafi jak sie zarejestrować do nasza klasapisze mi podaj email i hasło no to wpisuje to mi wyskakuje nieprawidłowe dane to co mam tam wpisać ratujcie
co to jest ten login naszej klasy skąd mam go wziąć
aro Napisał(a):
> Jeśli ktoś ma problem z logowaniem się na
> serwis nasza-klasa.pl, nich pisze tutaj, może
> ktoś będzie wiedział jak to rozwiązać
Czy jest możliwość przywrócenia usuniętego konta na NK? Oprócz przywrócenia samego konta, czy jest również możliwośc przywrócenia całej skrzynki wiadomości z tego konta? Zaznaczam, że moje konto usunęłam osobiście, a mając już ogromną ilośc znajomych nie chciałabym powtarzać całej procedury od nowa. Dzięki za odpowiedĹş.
jakie mam wpisac haslo?????skoro loguje sie od 3 miesiecy i nic,jak to lapie w naszej klasie????????moze tylko prymusi???????????????
aro Napisał(a):
> Jeśli ktoś ma problem z logowaniem się na
> serwis nasza-klasa.pl, nich pisze tutaj, może
> ktoś będzie wiedział jak to rozwiązać
nic te wasze stronki niepomagaja-niby od 1 do 3 i co dalej??????????????????????czy znĂśw maja tylko szanse prymuski????????????????????bo jestem jedna z nich tak jak wy wszyscy-co stoja na 3 stronce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego od prawie 2 tygodni mam problem z zalogowaniem się na nasza-klasa.
nie moge wyslac wiadomosci na mojej klasie, po wybraniu litery nazwiska nic sie nie dzieje, nie wiem co dalej, jestem zielona
po co w ogóle logować się na to badziewie, ludzie nie macie co robić ?
noi i ja tez mam ten problem nie moge sie zalogowac do nk mimo iz wiem ze login, mail haslo sa dobre a widze ze nikt poki co nie umie tego rozwiazac ;/
A ja myślałam, że jestem taka tępa. Czy nikt nie rozwiąże tego problemu. Męczę się trzeci dzień.
komentarzezwiń
- Naprawdę fajna strona. Wreszcie mogę poznać cenę taxi przed zamówieniem10 godzin temu w tanietaxi.pl
- polecam i dziękuję, wreszcie coś ciekawego, troszkę z innej beczki, ale z pe...07-09-2010 14:47 w Grupowo.info - Agregator ofert zakupów grupowych
- Od tygodnia nie mogę się zalogować na nk. Tylko wyświetla się biała stro...07-09-2010 13:06 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:11 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:01 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- Jeśli ktoś w ogóle nie płaci za usługi telekomunikacyjne to jego sprawa, je...06-09-2010 11:02 w TeleKrowa
- CZEGO WYŚWIETLA MI SIĘ BIAŁA STRONA JAK CHCĘ ZALOGOWAĆ?06-09-2010 06:30 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
Tagi
O serwisie
Serwis startups.pl to unikatowe źródło wiedzy o nowych projektach w internecie. Każdy twórca może bezpłatnie zaprezentować swój projekt, omówić jego funkcje czy uzyskać opinie użytkowników. Naszym celem jest również umożliwienie twórcom serwisów, komunikacji z przyszłymi współpracownikami, potencjalnym inwestorem lub nabywcą.
copyright © by startups.pl