Startupy
mam prośbę podajcie mi login i hasło bo zapomniałem.z góry dziękuję
witaj mam problem z zalogowaniem na naszą klasę
Witam.
Nie moge otworzyc strony nasza-klasa
wyglada na to jakby juz nie istniala.
Wien ze znajomi normalnie otwieraja strone i moga normalnie sie logowac.
U mnie ona sie nie otwiera.
Wszystko co probowalam nie pomaga.
moze ktos wie co jest grane.
Pozdrowienia
Róża Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mogę wejść na tę stronę ale piszą
> ,że mam nieprawidłowy adres email
> Ale mam prawidłowy jak ktoś znajdzie to
> niech napisze:
>
> Karina@stankowicz.pl
> lub
> gg12550924
> po wpisaniu loginu i hasła pokazuje że są nieprawidłowe a o pomyłce nie ma mowy. CO ZROBIÄ
>
gdzie i jak szukać katalogu spam?/////////
Karolci@@ Napisał(a):
> K.R. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zapomniałam login do naszej klasy, co mam
> robić?
> mam prośbę podajcie mi login i hasło bo
> zapomniałem.z góry dziękuję
hej!jak się loguje to pisze mi że mam coś znaleść w katalogu SPAM?odp!!!!!!
pysznica1 Napisał(a):
> gdzie znajduje sie katalog spam
andrzej198710 Napisał(a):
> jak sprawdzić maila w katalogu spam? nie moge
> aktywowac konta
witajcie mam pilną sprawe czy jest mozliwosć przywrucenia wiadomosci skasowanych z nk? jezeli tak proszę o pomoc serdecznie dziekuje I ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO mlody_323@wp.pl
NIE PRZYSZESDŁMI E MAIL I JAK WEJSC NA KATALOG SPAM **(POMOZCIE
.
Witam!!!
mam problem z zalogowaniem się do naszej klasy pl.
1.zapomniałem hasła na nasza-klase (mój nik misiaczek12344) a adresu -mail nie pmietam wiec prosze oto zebym dostał hasło na nk!!! dziekuje
pozdrawiwm
pdatkiewicz@wp.p.661592750
Witam!!!
mam problem z zalogowaniem się do naszej klasy pl.
1.zapomniałem hasła na nasza-klase (mój nik misiaczek12344) a adresu -mail nie pmietam wiec prosze oto zebym dostał hasło na nk!!! dziekuje
pozdrawiwm
pdatkiewicz@wp.p.661592750
szakirka59 Napisał(a):
> nie pamiętam loginu na naszej klasie co robić
Może najlepiej napisać e-mail albo założyć nowe konto. Ja tak zrobiłam.
ja nie jestem zalogowana na naszej klasie a jak chce sie zalogowac to nie idzie bo ja kiedys bylam zalogowana i cos sie stalo i juz nie jestem i ja wtedy wpisalam e-mail bo trzeba bylo i teraz jak wpisuje ten e-mail to pisze ze nie moze byc bo inny uzytkownik go ma(czyli ja przed usunieciem)no a jak ja wpisuje inny email to pozniej pisze kliknij na link w e-mailu no a ten co ja podaje to jest zly.no i ja tez nie wiem co zrobic.wtedy mialam zdjecie i bylam zalogowana a teraz nie jestem bo cos sie stalo.
chcialabym odzyskac skasowane wiadomosci na naszej klasie
Wystarczy troche ciepa do komputera a zobaczysz ze cie zrozumie powiedz tak ;komputerku muj kochany dam ci czekolade i pokaz mu dupe -zrozumiecie napewno a nastépne zabij swojego psa
Witam rowniez mam problem z zalogowaniem sie na nasza klase, nie jest przyjmowany moj login i haslo. jeszcze wczoraj wszystko dzialalo
pozdrawiam czekam na odp. moj mail to srokitka@wp.pl. bo moj pierwszy mail to 02041989@wp.pl, i on rowniez przestal przyjmowac haslo i login. pozdrawiam
komentarzezwiń
- Naprawdę fajna strona. Wreszcie mogę poznać cenę taxi przed zamówieniem21 godzin temu w tanietaxi.pl
- polecam i dziękuję, wreszcie coś ciekawego, troszkę z innej beczki, ale z pe...07-09-2010 14:47 w Grupowo.info - Agregator ofert zakupów grupowych
- Od tygodnia nie mogę się zalogować na nk. Tylko wyświetla się biała stro...07-09-2010 13:06 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:11 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- ** ***...!!! Hurra Jesteście zaskoczeni? To jest prawdziwe i nie można przegap...07-09-2010 05:01 w Monetto.pl pożyczki bezpośrednie
- Jeśli ktoś w ogóle nie płaci za usługi telekomunikacyjne to jego sprawa, je...06-09-2010 11:02 w TeleKrowa
- CZEGO WYŚWIETLA MI SIĘ BIAŁA STRONA JAK CHCĘ ZALOGOWAĆ?06-09-2010 06:30 w nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat
Tagi
O serwisie
Serwis startups.pl to unikatowe źródło wiedzy o nowych projektach w internecie. Każdy twórca może bezpłatnie zaprezentować swój projekt, omówić jego funkcje czy uzyskać opinie użytkowników. Naszym celem jest również umożliwienie twórcom serwisów, komunikacji z przyszłymi współpracownikami, potencjalnym inwestorem lub nabywcą.
copyright © by startups.pl